25n
25N
25N

La càtedra Ciutat de València triplica el pressupost en el nou conveni

La càtedra Ciutat de València triplica el pressupost en el nou conveni
21/07/2016 -

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han signat este dimecres la renovació del conveni que triplica el seu pressupost, dels 10.000 euros de l’any passat al 30.000 euros d’enguany.

L’acord signat establix una col·laboració per al desenvolupament de les activitats programades en l’àmbit de la innovació social, l’espai públic i la mobilitat i les indústries culturals i creatives. El regidor Jordi Peris ha explicat que este conveni “pretén afavorir aportacions de rellevància social per part de l’alumnat i el professorat de la UV a la realitat econòmica, social, urbanística i mediambiental de la nostra ciutat, mitjançant activitats de formació, investigació i divulgació”.

En concret, està prevista la realització d’un mapa d’innovació social a València amb la previsió dels resultats en un seminari internacional per a final d’any i en la confecció d’una pàgina web, així com diverses activitats del sector de la innovació en indústries creatives i culturals de la ciutat: una jornada sobre el paper dels sectors culturals i creatius en l’estratègia urbana i la possible realització d’un estudi sobre la València creativa.

Altres activitats previstes són la realització d’un estudi pilot sobre l’ús de l’espai-temps en la ciutat de València, amb informació sobre mobilitat procedent de les dades obertes (Big Data), així com reunions de treball amb diferents col·lectius per a avaluar-ne els resultats i el grau d’accessibilitat als servicis i equipaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =