25n
25N
25N

La Casa de la Joventut de Paterna celebra tallers de Pasqua per als joves paterners subjectes als protocols anticovid

[:és] Des de hui i fins al divendres, 9 d’abril, la regidoria de Joventut ha programat una sèrie d’activitats gratuïtes per als joves d’entre 12 i 15 anys que, durant aquesta setmana, gaudeixen de vacances escolars

La Casa de la Joventut de Paterna celebra tallers de Pasqua per als joves paterners subjectes als protocols anticovid
06/04/2021 -

La Casa de la Joventut de Paterna ha arrancat hui la programació d’activitats de Pasqua coincidint amb les vacances escolars dels estudiants.

Des de hui i fins al divendres, 9 d’abril, en horari matinal de 10 a 13.30 hores, se celebraran diversos tallers gratuïts en els quals podran participar els joves paterners d’entre 12 i 15 anys.

Tal com ha detallat el regidor de Joventut, Roberto Usina, “hem programat les activitats tenint en compte les mesures necessàries per a evitar la propagació del coronavirus i garantir la seguretat dels participants”.

D’aquesta manera, el màxim de participants per activitat serà de 20 persones, es crearan grups estables bombolla i caldrà realitzar un protocol de desinfecció previ a l’inici de l’activitat.

La programació dels tallers de Pasqua inclou activitats esportives, jocs d’equip i gimcanes, i se celebren tant en les instal·lacions de la Casa de la Joventut com en el Parc Central.

“L’objectiu d’aquestes accions” – ha explicat el regidor Usina – “és oferir als nostres joves un espai d’oci i temps lliure saludable, fomentant l’educació en valors i promovent competències socials i cíviques a través d’aquests tallers realitzats en equip”.

Els interessats a participar encara poden inscriure’s telefonant a la Casa de la Joventut de Paterna al 96 137 01 03.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − quatre =

museo prehistoria