25n
25N
25N

La Casa de la Dona imparteix valors d'igualtat amb cursos de cuina per a xiquets

La Casa de la Dona imparteix valors d'igualtat amb cursos de cuina per a xiquets
30/06/2016 -

La Regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat torna a engegar un programa que consciencia a menors d’entre 8 i 12 anys a fomentar la igualtat, la tolerància i el respecte entre homes i dones.

L’Ajuntament de Mislata està aprofitant els primers dies de les vacances estivals dels escolars per a educar-los en igualtat. A través de tallers de cuina i coresponsabilitat familiar, els xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys aprenen valors com el respecte, la tolerància i la igualtat entre homes i dones.

El curs de cuina per a xiquets i xiquetes és un clàssic de la programació de la Casa de la Dóna i pretén ensenyar-los des de la infància a compartir les tasques de la llar i a adquirir uns hàbits alimentosos saludables, tot açò per descomptat d’una forma amena i divertida. Així, els xiquets gaudeixen d’unes jornades aprenent a cuinar els seus propis plats i sorprenent als seus pares i mares.

La fi d’aquesta iniciativa, segons explica la regidora de Polítiques d’Igualtat, Carmen Lapeña, és “formar als més xicotets perquè en un futur sàpien relacionar-se en societat en igualtat i aprenguen que entre homes i dones no cap cap discriminació, i que no hi ha tasques específiques pel fet de ser home o dona”.

Les regidoria de Polítiques d’Igualtat ha obert les portes de la Casa de la Dóna, que té la seua pròpia cuina destinada a aquestes activitats a diverses desenes de xiquets inscrits en aquesta edició. Tot, amb l’objectiu clar de crear “una societat més justa i sense tantes desigualtats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =