caixa popular

La Casa de la Cultura ja té nou lucernari per a protegir-se de les filtracions de pluja

El projecte de millores de les biblioteques de Torrent inclou tasques de neteja i desinfecció en la biblioteca de l’edifici Metre

La Casa de la Cultura ja té nou lucernari per a protegir-se de les filtracions de pluja
02/08/2017 -

Les reformes de la Casa de la Cultura, iniciades com a mesura de protecció de l’immoble, han finalitzat esta setmana. El nou lucernari del pati interior, que té forma de piràmide, ha sigut reparat mitjançant la substitució dels materials que conformen el mateix, amb l’objectiu d’evitar que el vestíbul de la planta primera, pel qual s’accedeix al saló d’actes, presents filtracions d’aigua en episodis de pluja.

A més, com a mesura de protecció de l’immoble s’ha reformat el perímetre interior del mur de la façana de la planta segona, que presentaven signes d’abundant humitat. Una altra mesura realitzada ha sigut desmuntar l’actual caneló, alçar la primera línia de teules i sanejar la base. Les reformes es completen amb els treballs de coberta i dels murs afectats.

Estes reformes i actuacions de millora se sumen a les realitzades anteriorment en els banys de la Casa de la Cultura, els quals es van adaptar per a fer-los accessibles a les persones amb diversitat funcional. Després d’esta remodelació es pot trobar uns banys totalment accessibles per a tots i totes.

Per la seua banda, en la biblioteca de l’edifici Metre també es realitzaren diferents actuacions, com els treballs de desinfecció i neteja que es duran a terme este cap de setmana. Per este motiu, la biblioteca romandrà tancada des d’este divendres, dia 4 d’agost, a les 13.30 hores, fins al dilluns al matí.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha assenyalat que “des de l’ajuntament treballem diàriament perquè les biblioteques de la ciutat siguen un lloc agradable i de qualitat, on els i les estudiants de Torrent puguen estudiar de manera còmoda i se senten com a casa”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats