25n
25N
25N

La Casa de la Cultura exposa “Natura=Vida”

També comença la 31 edició de l’Escola d’Arts Plàstiques

La Casa de la Cultura exposa “Natura=Vida”
11/09/2020 -

Ahir a les 20 hores, la Casa de la Cultura inaugurava l’exposició “Natura=Vida” dels alumnes del curs de projectes, dirigit per Lambert M. Penalba

Un total de 17 alumnes del curs de Projectes han participat en esta exposició amb les obres i sèries d’obres preparades al curs superior de l’escola, on es mostren diferents formes de vida en la natura, fent ús de tècniques i formats variats.

“Esta exposició arreplega els treballs que, al llarg d’un any, han anat partint d’una idea principal, la Natura. Cada alumne ha expressat la seua proposta artística en diferents tècniques pictòriques i escultòriques, traslladant-nos a l’origen de la vida, al futur o mostrant-nos fragments de la bellesa de la natura en el present”, ha indicat Lambert Penalba.

Seguint les mesures de protecció indicades, a la inauguració han assistit els autors, el regidor de Cultura, Alfred Aranda, la directora de la casa de la Cultura, Elisa Torremocha, i el director de l’Escola d’Arts Plàstiques, Lambert M. Penalva i els professors Lidia Boix i Jaume Romero, entre altres.

L’exposició podrà visitar-se a la Casa de la Cultura, en horari de dilluns a divendres de 18 a 21 hores, en la sala 1.

Les autores i autors participants han estat: Adela Magalló, Alicia Sarasqueta, Chelo Alario, Matilde Puig, Sari Moscardó, Amelia Tudela, Amparo Boluda, Ana Herguijuela, Isabel Moreno, Marita Romeu, Nardi Giménez, Francisco Álvarez, Rosa Clausi, Àngels Clausi, Paco Lara, Sabina Company i Teresa Íñigo.

A més, també va tindre lloc al Claustre de la Casa de la Cultura un acte senzill d’inici del 31 curs de l’escola, on es van presentar el professorat i programes que se seguiran enguany. L’any passat estava previst celebrar el 30 aniversari de l’escola però a causa de la pandèmia es va decidir ajornar-lo.

“Està previst que este curs es puguen fer les classes presencials i per a això s’han adoptat les mesures de seguretat pertinents, però en cas que siga necessari es farien de manera telemàtica. Anime les famílies a portar els xiquets i xiquetes a l’EMAP per a fer els cursos de dibuix i a joves i adults als de pintura, ceràmica, restauració i confecció, perquè cal fomentar l’aprenentatge creatiu”, ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =