caixa popular

La Casa de Cultura acull la mostra “Encontraste III”, homenatge a Nedea Arrue

La Casa de Cultura acull la mostra “Encontraste III”, homenatge a Nedea Arrue
24/08/2017 -

La Casa de Cultura de Burjassot obrirà la seua programació d’exposicions el 4 de setembre a les 19 hores amb la inauguració de la mostra preparada pel Fòrum Nedea. Amants de la Fotografia. Una exposició molt especial en aquesta ocasió, ja que es realitza en homenatge a Nedea Arrue, component de l’entitat recentment morta.

Amb el títol Encontraste III, l’exposició fotogràfica arreplega un total de 32 fotografies de tema lliure realitzades per 17 component del Fòrum. Imatges que estaran acompanyades de sis fotografies realitzades per Nedea, també molt present en la mostra gràcies al DVD que els seus companys han preparat i en el qual s’arreplega la seua trajectòria, el seu estil i moltes de les fotografies que va captar amb el seu objectiu.

La mostra, que es podrà visitar fins al 29 de setembre, de dilluns a divendres en horari de 8 a 21 hores, és una selecció dels centenars de fotografies que el Fòrum ha anat penjant en el seu mur de Facebook al llarg del passat any. De fet, el Fòrum naixia en aquesta xarxa social en 2014 com a lloc de trobada, participació i aprenentatge de la fotografia artística.

Enguany els artífexs de les imatges són Ana Estrada, Alexandra M. Manison, Bernardo Tomé, Francisco del Hoyo, José Luis Camacho, José Ramón Ibáñez, Josefa Domeme, Juan Antonio Alcántara, Luciano González, Manuel Rodríguez, Margarita Comadira, Michel Bartolomé, Miguel Arce, Santiago Grau, Susana Ramírez, Teresa Fluviá i Valle Clarós.

L’exposició es realitzarà en la Casa de Cultura de Burjassot gràcies a la col·laboració entre l’Institut Municipal de Cultura i Joventut (IMCJB) i el Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris