25n
25N
25N

La Casa Consistorial d'Alfafar compleix 150 anys

La Casa Consistorial d'Alfafar compleix 150 anys
21/03/2017 -

Enguany, Alfafar celebra el 150 aniversari de la Casa Consistorial, que va ser construïda en 1867. Una data important en la qual es treballa per part de l’Ajuntament d’Alfafar des de finals del passat any per a promoure la cultura i les arrels del municipi a tota la ciutadania.

Al llarg d’enguany, tindran lloc diferents activitats en les quals puguen participar tots els grups d’edats d’Alfafar i poder commemorar aquest aniversari, activitats per a xiquets i xiquetes i també per a majors.

Entre les activitats preparades, es comptarà amb una exposició de fotografia, per a poder veure l’evolució d’aquest edifici, que se situarà en el Saló de Plens de l’Ajuntament i en la pròpia entrada del mateix. A més s’està preparant un calendari commemoratiu amb imatges històriques del municipi, on es podran trobar fotografies d’edificis, famílies de la localitat, diferents localitzacions representatives, etc, per a poder apreciar la història d’Alfafar i tot el que li envolta.

També s’ha organitzat una jornada de portes obertes, on tots els i les alfafarenses podran acostar-se a la Casa Consistorial i veure totes les instal·lacions, apreciant de primera mà l’evolució d’aquest edifici en el seu 150 aniversari.

D’altra banda, s’ha treballat un llibre, en el qual es mostren els carrers del municipi, com eren abans i com estan ara, amb les seues respectives imatges i evolució de la mateixa, donant una explicació de l’evolució tant de carrers com de les places de la localitat.

També se celebrarà un acte on es commemorarà aquest aniversari per a tota la població amb diferents xarrades. Per a explicar el moment històric de “Alfafar a meitat del segle XIX”, quan va ser construït l’edifici. I on es parlarà de les característiques de l’arquitectura d’aquest emblema municipal. En aquest acte es lliurarà un recortable de la casa consistorial per al record a totes les persones que a ell assistisquen.

Una data sens dubte important per la qual es porta treballant des de fa diversos mesos amb l’objectiu de poder acostar la cultura i les tradicions del poble d’Alfafar a tots els veïns i veïnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =