25n
25N
25N

La cartellera del Tívoli de març arriba amb títols com Trainspotting 2, La Bella y la Bestia o Lego Batman

Les entrades es poden adquirir en les taquilles del cinema a un preu únic de 4 euros

La cartellera del Tívoli de març arriba amb títols com Trainspotting 2, La Bella y la Bestia o Lego Batman
28/02/2017 -

Amb el mes de març arribarà l’esperada primavera a Burjassot i també una bona relació d’estrenes de pel·lícula a la cartellera del cinema Tívoli. Després dels dos primers mesos de l’any, en què per la sala de projecció han passat grans històries com Rogue One, Villaviciosa de al lado, o la famosa La la land, que han aconseguit omplir el pati de butaques, març arriba pegant fort amb una bona dosi d’humor, drama social i aventures.

Sense anar més lluny, el primer cap de setmana del mes arribarà amb dues estrenes molt esperades. D’una banda, la gran pantalla del Tívolli rep la comèdia espanyola “Es por tu bien”, protagonitzada per tres grans de l’escena nacional com són Javier Cámera, José Coronado i Roberto Álamo. Dirigida per Carlos Therón, “Es por tu bien” es projectarà el divendres 3 de març a les 19 h i el diumenge 5 de març, a les 17 h. La cinta espanyola compartirà cap de setmana de projecció amb una seqüela l’arribada de la qual ha creat molta expectació. Es tracta de T2: Trainspotting, la segona part de la qual va ser una de les pel·lícules més representatives de la dècada dels 90. De nou amb Dani Boyle darrere de les càmeres, la història basada en la novel·la “Porno” situa l’espectador vint anys després de la història inicial quan continuen les peripècies del grup de ja no tan joves heroïnòmans dels suburbis d’Edimburg encapçalats per Mark Renton (Ewan McGregor), que no tenen una altra aspiració en la vida excepte drogar-se i aconseguir diners bruts. T2: Trainspotting tindrà les seues projeccions el divendres 3 de març, a les 22:30 h i el diumenge 5 de març a les 19:30 h.

L’aventura i el cinema basat en el còmic de ciència ficció protagonitzaran el cap de setmana del 10 al 12 de març amb dos títols: “Logan” i “Lego Batman”. La primera d’elles, “Logan”, pertanyent al cicle d’X-men, és l’última de la trilogia Lobezno, basada en els còmics de Wolverine (Lobezno) de Marvel Comics. Protagonitzada per l’incombustible Hugh Jackman, la trama ofereix un panorama fosc i desolador, en el qual els mutants han desaparegut i els que queden han d’enfrontar-se a la vellesa, Logan sembla tenir remordiments pel que ha fet en el passat. “Logan” es projectarà el divendres 10 i el dissabte 11 a les 22:30 h i el diumenge 12 de març a les 19:30 h. Aqueix mateix cap de setmana arriba també “Lego Batman”, que es projectarà el divendres i el dissabte a les 19 h i el diumenge a les 17 h. Aquest spin-off arriba amb el mateix esperit irreverent i divertit de Lego, la pel·lícula (2014), centrant-se en el personatge de Batman i en l’univers dels superherois de DC Còmics, des de l’òptica de la coneguda empresa de joguets.

Després del pas de la Falles, l’acció dels superherois deixarà pas, el cap de setmana del 24 al 26 de març, a la fantasia de Disney i a la comèdia negra d’Álex de la Iglesia amb l’arribada a la pantalla del Tívoli de “La Bella y la bestia” i “El Bar”. La versió d’acció real del clàssic de Disney protagonitzada per Emma Watson i Dan Stevens compta amb un repartiment de luxe, ja que els dos protagonistes comparteixen acció amb Ewan McGregor com Lumiere, Ian McKellen com Din Don i Emma Thompson com la Senyora Potts, entre uns altres. “La Bella y la bestia” es projectarà el divendres 24 i el dissabte 25 de març, a les 19 h i el diumenge 26 de març, a les 17 h.

Finalment, el Tívoli acull també la tornada d’Álex de la Iglesia amb el seu últim treball, “El bar”, amb el protagonisme de Mario Casas, Blanca Suárez, Carmen Machi o Terele Pávez, entre altres habituals del director bilbaí. Després de dirigir la comèdia coral “Mi gran noche”, Álex de la Iglesia s’atreveix amb aquest thriller carregat d’humor negre. ‘El bar’ presentarà un grup de persones que es troben captives a l’interior d’una cafeteria. Els és impossible eixir a causa de l’assetjament d’un franctirador, que no dubtarà a disparar-los si s’atreveixen a escapar del local. “El Bar” es projectarà el dissabte 24 i el diumenge 25, a les 22:30 h i el diumenge 26, a les 19:30 h.

Les entrades per a assistir a qualsevol projecció del cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir des d’aproximadament una hora abans de l’inici de cada passada, en la mateixa taquilla del Tívoli.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =