25n
25N
25N

La carretera Moixent-Fontanars millora en seguretat i serveis

El Diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, visita les actuacions que s’han realitzat tant en la CV-652 de Moixent a Fontanars com la CV-657 de Fontanars per a comprovar el bon funcionament de les obres finalitzades

La carretera Moixent-Fontanars millora en seguretat i serveis
24/02/2017 -

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha visitat algunes de les obres que s’estan realitzant en la demarcació de l’Alcúdia per a comprovar en el lloc de l’actuació la correcta finalització de les mateixes, així com “el seu bon funcionament”. A la visita li han acompanyat membres de la corporació municipal de Moixent, així com l’alcalde de Fontanars, Julio Biosca, i tècnics de l’àrea de Carreteres de la Diputació.

En concret, en la CV-657 de Moixent s’ha visitat el treball que s’ha realitzat per a l’estabilitat de talusos. L’actuació consisteix en l’estabilització del talús mitjançant la col·locació de malla de cable d’acer. Prèviament s’havia procedit al sanejament i desbrossament de la superfície de l’actuació. Aquest treball era “molt necessari, ja que amb les últimes pluges la carretera va patir danys i suposava un perill per a la seguretat, i d’aquesta manera s’aconsegueix evitar possibles despreniments”, ha comentat el diputat, Pablo Seguí.

La tinent alcalde de Moixent, Mª Teresa Olmo, ha volgut mostrar el seu agraïment al treball iniciat per la Diputació en aquesta carretera, ja que “encara que semble que no és molt utilitzada, sí que té un volum considerable de trànsit”, i ha volgut demanar “que se seguisca treballant com s’està fent des de Carreteres per a millorar els possibles perills, doncs aquesta zona té molts vessants”.

Seguí ha comprovat també l’estat del nou asfaltat de la carretera Moixent-Fontanars, “actuació que resol l’adequació del ferm i a més comprèn també la creació de cunetes de seguretat que ens serveixen per a canalitzar les aigües”.

Ja en Fontanars, s’ha visitat l’actuació també finalitzada en la qual “s’ha creat una nova vorera que uneix el poble amb la zona esportiva i industrial, vorera que serà usada tant per vianants com per ciclistes”. D’aquesta manera, es possibilita i garanteix l’itinerari per als vianants en aquest tram i des del propi casc urbà, en condicions adequades i de seguretat per als vianants.

L’alcalde de Fontanars, Julio Biosca, ha valorat positivament la implicació de la Diputació “en la millora de les infraestructures dels pobles més xicotets i en aquest cas l’accés al que s’ha dotat de seguretat”. Tots dos han coincidit a assenyalar que s’ha de continuar en la línia de la col·laboració entre administracions per a seguir millorant les infraestructures.

Segons el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “totes aquestes actuacions van concordes amb l’aposta de la Diputació per realitzar actuacions que milloren la seguretat vial de les nostres carreteres i fomentar la mobilitat sostenible.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 3 =