25n
Orgull
Orgull

La I carrera 'Ponle freno València' acollirà 2.500 participants aquest diumenge

La I carrera 'Ponle freno València' acollirà 2.500 participants aquest diumenge
17/06/2021 -

L’Ajuntament de València ha preparat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de la primera edició de la carrera “Ponle freno València”, que se celebrarà diumenge que ve, 20 de juny. Es tracta d’una prova amb eixides 10K i 5K, que discorrerà entre els districtes de Quatre Carreres i Camins al Grau.

Tal com s’ha informat des de l’organització de la prova, s’han establit tres eixides: a les 8.00 hores (10K –dues voltes al circuit-), a les 9.00 hores (5K) i a les 9.30 hores (5K). L’itinerari per a les persones participants serà el següent: avinguda Germans Maristes, avinguda Institut Obrer de València, pont de Mont-olivet, plaça d’Europa, gir a la dreta pel Passeig de l’Albereda (carril delimitat per cons), baixada als Jardins del Túria en direcció cap al pont del Regne, per a eixir per Alcalde Reig i tornar a la meta per Professor López Piñero, Institut Obrer de València i Germans Maristes.

Des del Centre Municipal de Gestió de Trànsit s’ha informat que el muntatge d’eixida i meta en l’avinguda Germans Maristes es realitzarà el mateix diumenge, a les 5.00 hores, mentre que el desmuntatge està previst per a les 10.30 hores.

Cal tindre en compte que, a causa de la celebració de l’Eurobasket Femení 2021 en el Pavelló de la Font de Sant Lluís, on el mateix dia 20 està prevista la celebració d’un partit entre seleccions a les 12.00 hores, l’avinguda Germans Maristes haurà de quedar oberta al trànsit a les 10:30h en el sentit cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències, i a les 11:15h en direcció avinguda Ausiàs March.

Talls al trànsit carrera Ponle Freno València 2021

El dispositiu especial de trànsit preveu que l’avinguda Germans Maristes estarà tancada entre la carrera de la Fonteta de Sant Lluís i el carrer Bomber Ramón Duart des de les 5.00 hores fins a les 10.30 hores en direcció a la Ciutat de les Arts i les Ciències, i fins a les 11.15 hores cap a l’avinguda d’Ausiàs March. A més, es tancaran també les transversals a aquesta mateixa avinguda des dels carrers Bomber Ramón Duart, Paco Pierrà i Fonteta de Sant Lluís. A més, en l’avinguda Institut Obrer de València s’habilitarà el carril dret sentit Germans Maristes per a l’accés del veïnat.

A més, en l’avinguda Institut Obrer de València s’habilitarà el carril dret sentit Germans Maristes per a l’accés del veïnat. Finalment, en el passeig de l’Albereda es permetrà circular pel carril esquerre de la calçada per a l’accés a la rotonda del carrer Menorca.

Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana consultar els desviaments i afeccions de l’EMT en els seus respectius canals informatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 1 =