caixa popular

La Carrera per la Igualtat torna a inaugurar les Jornades de la Dona a Mislata

Es tracta d’una prova festiva, reivindicativa i solidària, pensada per a córrer-la en família, que se celebrarà dissabte que ve 24 de febrer

La Carrera per la Igualtat torna a inaugurar les Jornades de la Dona a Mislata
14/02/2018 -

L’Ajuntament de Mislata, a través de la Regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat, iniciarà en els pròxims dies l’edició número 31 de les Jornades de la Dona. El programa inclou, com cada any, nombroses propostes culturals, formatives i de sensibilització, que es perllongaran fins al dia 8 de març, quan es commemore el Dia Internacional de la Dona. De totes elles, la més multitudinària tornarà a ser la Carrera de la Dona per la Igualtat, que obrirà la programació dissabte que ve 24 de febrer.

Amb l’objectiu de promoure la igualtat a través de l’esport, l’Ajuntament organitza per cinquè any consecutiu esta cita esportiva, reivindicativa i solidària, que compta amb la col·laboració del club d’atletisme Fent Camí de Mislata. De fet és a través del seu web, www.fentcamislata.es, on cal apuntar-se per a participar en la carrera. El termini d’inscripció està obert i els dorsals estan limitats a 500. Tots els participants es portaran una samarreta commemorativa de l’esdeveniment.

La carrera no és competitiva i està pensada per a participants de totes les edats i fins i tot per a córrer-la en família, amb eixida i meta en la Casa de la Dóna (C/ Miguel Hernández) i amb una distància és de 3.150 metres. A part de la pròpia carrera, l’organització ha preparat diverses exhibicions esportives per a convertir l’esdeveniment en una gran festa per la igualtat entre homes i dones. A més, la prova té una fi solidària, ja que l’import de la inscripció, 1€, es donarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer per als seus projectes d’investigació del càncer de pit.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + un =

Paiporta
Tardor
cultura als barris