25n
25N
25N

La campanya ´Recicla els teus aparells´ torna a Alboraya en la seua II edició

Impulsada per la Generalitat Valenciana, la campanya pretén conscienciar a la població sobre la importància de reciclar aparells elèctrics i electrònics

La campanya ´Recicla els teus aparells´ torna a Alboraya en la seua II edició
25/10/2017 -

El repte és superar les 3 tones de residus arreplegades en la passada edició. Totes les persones que lliuren un RAEEs per a reciclar tindran regal segur.

El passat 27 de febrer arrancava la II edició de la campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa que té com a finalitat conscienciar a la població valenciana sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

Impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura i Medi ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del Sector: Recyclia (Ecopilas, Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees, l’acció ja s’ha desenvolupat, de febrer a maig, en municipis de la Comunitat Valenciana de més de 50.000 habitants. Ara, després de l’estiu, és el torn de les poblacions que oscil·len entre els 20.000 i 50.000 habitants.

Tenint en compte l’èxit de la passada edició, en la qual es van arreplegar més de 3 tones de RAEEs, la dinàmica de l’acció serà similar. En este sentit, equips d’informadors, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran en bicicletes amb remolc, este dijous 26 d’octubre, la localitat d’Alboraia per a informar i arreplegar, tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 cm en desús que els veïns tinguen en les seues llars. Amb la finalitat d’incentivar la participació entre els ciutadans, es lliuraran premis in situ a tots els veïns que dipositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través de la nostra pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.

D’esta forma, es garanteix el reciclatge correcte d’estos aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l’alt grau de contaminació que açò genera en el medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 1 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020