25n
25N
25N

La campanya ‘Enamora’t del comerç de Torrent’ premia amb sopars i escapades romàntiques

A més, amb cada compra superior a 5 euros en els establiments i comerços adherits, es regala una orquídia

La campanya ‘Enamora’t del comerç de Torrent’ premia amb sopars i escapades romàntiques
12/02/2017 -

Amb l’objectiu de promoure i fomentar els comerços locals, IDEA’T ha engegat la campanya ‘Enamora’t del comerç de Torrent’. Una iniciativa que se celebra aprofitant la festivitat de San Valentín, i que té lloc entre els dies 7 i 14 de febrer. La campanya consisteix en un sorteig de dues escapades romàntiques, valorades en 100 euros cadascuna, i 10 sopars romàntics per a dues persones, valorades en 50 euros cadascuna, en qualsevol establiment d’hostaleria de Torrent que trien els premiats.

Per a participar en la campanya només cal fer les compres en els establiments i comerços del municipi adherits a la campanya, que disposaran de bitllets perquè els clients els emplenen i els dipositen en una urna. A més, es farà lliurament d’una orquídia per cada compra superior a 5 €, que es podrà arreplegar en IDEA’T (C/ Ramón y Cajal, nº 7, 2ª planta), mitjançant la presentació del tiquet de compra.

“Des de l’Ajuntament seguim treballant en campanyes que impulsen el comerç a Torrent, ja que és molt important realitzar les nostres compres en el municipi i impulsar així l’economia local. Les anteriors campanyes realitzades per IDEA’T, com la del Regal Perfecte que es va fer el passat nadal, va ser tot un èxit de participació, i per açò seguirem treballant en este tipus d’activitats durant tot l’any”, assenyala Andrés Campos, regidor de Gestió de Recursos i Modernització.

El sorteig de les escapades i sopars romàntics es realitzarà el dimarts 17 de febrer a les 10.30 hores en IDEA’T. Per a conéixer els establiments adherits a la campanya es pot consultar a través del portal del comerciant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 18 =

museo prehistoria