25n
25N
25N

La campanya 'Comparte y Recicla' repartirà més de 10.000 joguets als xiquets més necessitats el Dia de Reis

Eduardo Parra - Europa Press

La campanya 'Comparte y Recicla' repartirà més de 10.000 joguets als xiquets més necessitats el Dia de Reis
05/01/2019 -

Més de 20.000 xiquets amb escassos recursos rebran aquest diumenge 6 de gener, amb motiu del Dia de Reis, més de 10.000 joguets que han sigut recaptats a través de ‘Comparte y Recicla’, una campanya solidària que uneix a 52 associacions i ONGs que treballen amb projectes de la infància i que enguany celebra la seua cinquena edició, segons han informat els seus responsables.

El programa ha recollit entre maig i juny més de 136 tones de joguets amb suport de milers de famílies que han entregat en 330 botigues els objectes que els seus fills ja no usen per a ser reutilitzats.

Aquests joguets han sigut revisats i classificats entre aquells aptes per a continuar jugant i els que no, en un centre de reprocessat en les instal·lacions cedides per ACTIU, pels treballadors del Centre Especial d’ocupació ILADE (integrat per persones amb discapacitat). Del total, 8.076 s’han destinat al reciclatge, per a col·laborar amb la cura pel medi ambient.

En concret, la campanya ha atés les peticions d’ONGs com Càritas, Ghostbusters United España, Cuiners sense Fronteres, Remar Espanya, Creu Roja, entre altres, i associacions com l’Associació Infantil Oncològica de Madrid; també hospitals com l’Universitari i Politècnic de la Fe de València, l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu, l’Hospital General Universitari d’Alacant, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 5 =

CCCC
torrent