25n
25N
25N

La campanya “Marató de Bons” comença hui en el centre de València

La iniciativa pretén dinamitzar els comerços locals setmanes abans de Nadal

La campanya “Marató de Bons” comença hui en el centre de València
10/11/2020 -

L’Associació de Comerciants del Centre de València ha llançat una campanya, en la qual s’inclouen més de cent comerços del centre de València, amb la finalitat de fomentar el comerç local en el centre de la ciutat. La campanya “Marató de Bons” trau a la venda 400 vals de compra a un preu de 20 euros cadascun, però que tindran un valor de 40 € a l’hora de fer la compra. Nombroses persones han acudit a la venda que ha començat hui en una carpa instal·lada a la plaça de l’Ajuntament i que finalitzarà fins a esgotar existències el dimecres.

Com funciona?

Després de comprar el Bo, aquest podrà ser gastat íntegrament en els establiments de l’Associació Comerços València Centre adherits en la campanya. Així, el Bo haurà de consumir-se del tot i serveix per a abonar compres per valor de 40 €, no obstant això, no es retornaran els diners en el cas que el cost de la compra siga inferior a eixe preu.

Aquest Bo podrà consumir-se des del moment en el qual s’efectua la compra en la carpa fins al dissabte 14 de novembre, no obstant això, en cas d’obligació de tancament per causa major, es buscaran noves dates. Es podrà comprar fins a un màxim de 2 Bons per persona, d’aquesta manera el benefici augmentaria a 40 € en comprar 2 Bons per 20 € cadascun. No s’admetran Bons trencats, esmenats o fotocopiats.

On comprar els Bons?

La venda dels Bons tindrà lloc en la carpa InfoShopping de la mateixa Associació, encara que estarà situada en un lloc diferent cada dia. Hui, dimarts dia 10 la carpa es troba, de 10:30 a 19:30, en la confluència de C/ Roger de Lauria amb Passeig Ruzafa i C/ Ribera. Demà, dimecres dia 11, en el mateix horari, el lloc estarà establit en C/ Conde Salvatierra-Mercat Colón.

La iniciativa està impulsada per l’Associació de Comerciants del Centre Històric, en col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso i amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de València, i s’ha posat en marxa aquest dimarts per a fomentar el comerç local en el centre de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 15 =