caixa popular

La brigada municipal arreplega la platja d'estiu

La brigada municipal arreplega la platja d'estiu
28/09/2017 -

El mobiliari urbà de la platja de Puçol està sent desmuntat durant la segona quinzena de setembre per la brigada municipal d’obres, per a evitar que algun temporal arrase les passarel·les, papereres, ombrel·les, casetes de serveis, instal·lacions per a socorristes, rentapeus i resta de material de suport per als usuaris de la platja a l’estiu.

“Cal cercar l’equilibri entre mantenir les instal·lacions municipals el màxim possible, mentre el temps acompanya, i retirar-ho abans que arribe un d’eixos temporals tan habituals a la fi de setembre i durant el mes d’octubre”, apunta Xavier Alcàsser, el regidor responsable de la platja.

Passades les festes populars i patronals, part de l’equip humà de la brigada municipal està combinant les seues tasques de manteniment i jardineria amb la retirada del mobiliari municipal de la platja, que s’arreplega en l’Espai Voramar fins a la pròxima primavera.

Afortunadament, enguany no hi ha hagut temporal en les platges de la costa llevantina fins a estos moments, “encara que hem tingut un clima rar a mitjan agost, amb molt aire, i ara, al setembre, ha millorat el temps. En qualsevol cas, assenyalar que en la nostra platja l’equip de salvament i socorrisme ha actuat en tot moment amb diligència i no hi ha hagut que lamentar cap incident greu este estiu”, continua el regidor.

Al bon servei humà cal sumar els bons resultats obtinguts per les anàlisis de cara a mantenir els certificats de qualitat: les dades sobre l’aigua han sigut els millors des que Puçol té bandera Blava i, paral·lelament, este estiu no s’han detectat algues ni meduses, per la qual cosa Alcàsser valora amb optimisme la pròxima temporada: “Continuarem treballant per a mantenir les certificacions i obtenir les tres banderes que actualment tenim en la nostra platja —Blava, Qualitur i Q de qualitat turística—, encara que som conscients que el pròxim any la normativa serà més exigent i haurem d’adaptar-nos per a mantenir una platja de bandera”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios