25n
25N
25N

La Biblioteca Valenciana permetrà visitar els depòsits dels fons documentals en la jornada de portes obertes

La Biblioteca Valenciana permetrà visitar els depòsits dels fons documentals en la jornada de portes obertes
26/09/2016 -

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu celebrarà el pròxim 29 de setembre una jornada de portes obertes al monestir de Sant Miquel dels Reis als visitants, el que els permetrà endinsar-se en els racons que habitualment estan tancats al públic.

S’han programat visites guiades per a facilitar als usuaris l’accés a les seues principals dependències, on personal tècnic de la Biblioteca Valenciana explicarà el treball que es realitza allí.

La visita inclou conéixer els depòsits on es custodien els fons documentals, les sales de consulta i l’exposició ‘València i la Seda’, oberta actualment, per ser declarada per la UNESCO ‘València, ciutat de la seda’.

Per a accedir a les visites guiades, caldrà realitzar una reserva prèvia en el telèfon 963 874 000.

La jornada de portes obertes coincideix amb l’entrada del raig de sol que es filtra per les finestres del monestir de Sant Miquel dels Reis fins a la cripta i que il·lumina el lloc on reposen les restes de Germana de Foix. Aquest fet només es produeix el dia 29 de setembre a les 9.30 hores.

Els participants seran obsequiats amb publicacions del fons editorial de la Biblioteca Valenciana. Alguns dels títols que es repartiran són: ‘Molinos papeleros en la Hoya de Buñol’, ‘El monasterio de San Miguel de los Reyes’, de Luis Arciniega; ‘Nicolau Primitiu y la Guerra Civil’ i ‘Aucto’, del concert de la creació de Sant Miquel dels Reis. Als més menuts se’ls donarà ‘Còmic Lluís Vives, un humanista valencià’, de Carmen Pardo i David Belmonte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =