caixa popular

La Biblioteca Valenciana organitza dissabte que ve un taller literari per a famílies amb xiquets majors de 8 anys

La Biblioteca Valenciana organitza dissabte que ve un taller literari per a famílies amb xiquets majors de 8 anys
13/07/2017 -

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu organitza dissabte que ve de manera gratuïta el taller d”Escriptors Responsables’ per a famílies amb xiquets majors de 8 anys, que es realitzarà al monestir de Sant Miquel dels Reis, a partir de les 11.00 hores. Els interessats hauran d’inscriure’s prèviament en la web de la Biblioteca Valenciana.

‘Escriptors Responsables’ és un taller que treballen amb texts d’escriptors valencians com ara Blasco Ibáñez, Miguel Hernández, Joan Fuster o Azorín, relacionats amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que s’han marcat les Nacions Unides.

L’activitat exerceix la creació literària, mitjançant el gènere epistolar i les vinyetes gràfiques, amb els objectius del mil·lenni de l’ONU que aborda els problemes de la vida quotidiana que es consideren greus com ara la pobresa, igualtat de gènere, educació de qualitat, consum responsable, igualtat del clima, entre d’altres. D’aquesta manera, la Biblioteca Valenciana se suma a la labor social i inexcusable iniciada per l’ONU que ha d’aconseguir la totalitat de la societat valenciana.

Aquest taller s’està realitzant entre setmana amb grups concertats i es repetirà per a famílies amb xiquets el pròxim 30 de setembre.

La Biblioteca Valenciana dins del Pla Valencià del Foment del Llibre i la Lectura ‘Llegim Llegim Llegim’ de la Generalitat, organitza activitats encaminades a despertar l’interés per la lectura, sobretot, creant hàbits entre els xiquets.

A més, els assistents realitzaran una visita teatralitzada pel monestir relacionada amb el taller d”Escriptors Responsables’, o es podran sumar a les visites que s’ofereixen tots els dissabtes i diumenges a les 12.00 hores i a les 13.00 hores gratis i sense reserva prèvia.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats