25n
25N
25N

La Biblioteca Valenciana ofereix tallers d'animació a la lectura per a centres escolars i associacions culturals

La Biblioteca Valenciana ofereix tallers d'animació a la lectura per a centres escolars i associacions culturals
13/09/2016 -

La Biblioteca Valenciana ha obert el termini d’inscripció dels tallers d’animació a la lectura 2016-2017 per a col·legis, instituts, escoles d’adults, associacions culturals i clubs de lectura.

La sol·licitud es realitzarà fins al pròxim 30 de setembre a través del formulari que està disponible en el portal web http://bv.gva.es i s’optarà a huit tallers divulgatius relacionats amb el món de la cultura escrita, que començaran a la tardor fins a la primavera.

La novetat d’aquesta edició és que la Biblioteca Valenciana augmenta els gèneres literaris dels tallers. A més del còmic, narrativa i poesia d’altres anys, s’hi afigen el teatre, el periodisme i la biografia.
Els tallers seran els següents: ‘Vinyetes d’ahir i hui’ (còmic); ‘Els altres personatges del Quixot’, ‘Blasco Ibáñez i el modernisme’ i Blasco Ibáñez costumista’ (narrativa); ‘Hamlet enutjat’ (teatre); ‘Premsa satírica valenciana’ (periodisme), ‘Com escriure una biografia’ (biografia) i ‘Una mirada poètica’ (poesia).

La Biblioteca Valenciana fa coincidir els tallers didàctics amb les exposicions que s’exhibeixen de forma temporal al monestir de Sant Miquel dels Reis, de tal manera que inclouran visites guiades a les exposicions programades per als pròxims mesos que versaran sobre la premsa satírica valenciana, homenatge a Cervantes i Shakespeare, i a l’escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez en ocasió dels 150 anys del seu naixement a l’any que ve.
.
El llistat de centres seleccionats es farà públic al portal web de la Biblioteca Valenciana abans del 9 d’octubre i es comunicarà per correu electrònic perquè els centres escolars i associacions culturals puguen organitzar amb antelació la seua participació en els tallers.

Els tallers de creació literària, junt amb altres activitats com ara la trobada d’escriptors, les conferències i exposicions, formen part del programa anual que desenvolupa la Biblioteca Valenciana per a fomentar hàbits de lectura entre els ciutadans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =