caixa popular

La Biblioteca de Godella llança el III Concurs de Microrrelats

La Biblioteca de Godella llança el III Concurs de Microrrelats
30/06/2017 -

La regidoria de Biblioteca de l’Ajuntament de Godella ha llançat la tercera edició del Concurs de Microrrelats, dotat amb dos premis de 200 euros i un reconeixement a les 50 millors creacions amb la seua publicació en format llibre.

Les obres, que poden estar tant en castellà com en valencià, han de tindre una extensió màxima de 100 paraules, sense contar el títol que no podrà excedir de les 10 paraules. Pot participar qualsevol persona major de 18 anys resident a Espanya i el termini de presentació és de l’1 de juliol a l’1 de setembre a les 14:00 h.
Les obres han de ser originals i inèdites. No poden haver estat premiades ni estar pendents de decisió en cap altre concurs. Els textos hauran d’estar escrits amb l’extensió .doc, en lletra Arial 12, a doble espai i enviats via correu electrònic a biblioteca@godella.es.

El jurat estarà composat per tres persones lligades al món de la cultura i de les lletres a proposta de l’Ajuntament de Godella. La decisió del jurat serà inapel·lable i es publicarà el dia 16 d’octubre, a través del web municipal, la Biblioteca i les xarxes socials. A més, es comunicarà a les persones guanyadores telefònicament i per correu electrònic.
Respecte als premis, es seleccionaran 50 relats, els autors dels quals rebran un diploma i un exemplar del llibre publicat amb les seues obres. El millor relat en valencià i el millor en castellà rebran un premi de 200 euros, i hi haurà també cinc accèssits que obtindran una targeta regal per bescanviar per llibres.

El lliurament de premis i la lectura dels relats guanyadors i seleccionats tindrà lloc a la biblioteca municipal de Godella el divendres 27 d’octubre a un acte d’entrada lliure per tothom.


xs puzol

Més notícies

1 Comentari

  1. Jordi Cabré Carbó
    Jordi Cabré Carbó juliol 09, 07:40

    El enlace de Hotmail que ponéis para el concurso, no es correcto.No lo acepta como bueno por alguna causa. Un saludo.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − deu =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris