caixa popular

La Beneficència ofereix aquest cap de setmana concerts i màgia per a xiquets

La Beneficència ofereix aquest cap de setmana concerts i màgia per a xiquets
13/08/2016 -

El Centre Cultural la Beneficència, de la Diputació de València, continua amb la seua programació d’activitats culturals durant el mes d’agost.

Hui, la Beneficència serà l’escenari del concert del Black & White Keys Duo, format pels pianistes Andreu Soler i Lola Martínez, un projecte sorgit de la formació clàssica i amb sons moderns, que en els directes donen un gir al format del concert tradicional en fusionar la música clàssica amb músiques d’altres estils, com el jazz. El seu repertori comprén peces de totes les èpoques i s’amplia i s’enriqueix constantment amb obres escrites per ells mateixos. El 2014, el duo va editar el primer treball discogràfic, anomenat Classic’s, i al començament d’enguany tragueren al mercat el segon disc, Café, amb la marimba i el piano com a protagonistes.

 

El show de Mirco: magia, malabar i circoserà l’espectacle de teatre infantil que La Beneficència ofereix demà a les 11:30 h a càrrec d’Altereven. El mag Mirco combina trucs de màgia amb elements del circ per a crear un espectacle dinàmic, participatiu i original. 

 

Les entrades per a totes les activitats i esdeveniments són gratuïtes i es poden reservar en la recepció de La Beneficència o en la web València Cultural 360º.

 

Exposicions temporals
Durant el mes d’agost poden visitar-se dos exposicions temporals: «Antologia de Gervasio Sánchez» del Museu Valencià d’Etnologia, i «Prehistòria i còmic», del Museu de Prehistòria de València.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC