caixa popular

La Beneficència obri les seues portes per a la Gran Nit de Juliol

Els patis del centre cultural, depenent de la Diputació de València, acullen aquest dissabte, 22 de juliol, una revetla per a ballar fins a ben entrada la mitjanit

La Beneficència obri les seues portes per a la Gran Nit de Juliol
21/07/2017 -

La Beneficència se suma a les celebracions d’un dels dies més importants de la Fira de Juliol de València. La Gran Nit de Juliol se celebra aquest dissabte, 22 de juliol. Una nit en la qual València es vist de festa per a rebre als mateixos valencians i visitants amb múltiples propostes programades, que inclouen nombroses activitats musicals per a tots els gustos.

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València, a càrrec del diputat Xavier Rius, ha previst la participació en aquesta festa de la ciutat obrint les portes del Centre Cultural La Beneficència des de les 22:00 hores i fins a les 02:00 hores de la matinada perquè els visitants gaudisquen d’una nit d’estiu en aquesta zona enjardinada, amb una orquestra de ball: el grup Elefunk. A més, estarà oberta la cafeteria del centre.

L’entrada per a tot el públic és gratuïta i només cal reservar prèviament a través de la pàgina web www.labeneficencia.es o adquirir-la directament en la recepció del centre, fins a completar aforament.

La Gran Nit de Juliol és una vetlada completament màgica, amb actes repartits per tota la ciutat fins a ben entrada la matinada perquè els valencians i les valencianes, i els turistes gaudisquen de València durant les caloroses nits d’estiu.

Els barris de la ciutat s’ompliran de música, teatre, dansa i foc, a més de tornar a tenir l’ocasió d’acudir a l’obertura nocturna dels museus municipals.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris