25n
25N
25N

'La Base': el nou espai cultural, d'oci i "d'estudi" enclavat en la Marina de València

‘La Base de la cultura, la creativitat i la innovació’, a banda d’albergar l’exposició fotogràfica ‘The Social Life of Freat Waterfronts’ i decenes de grups de treball, inaugurarà aquest dimecres la seua zona gastronòmica i d’oci, anomenada ‘L’Oasi’

'La Base': el nou espai cultural, d'oci i "d'estudi" enclavat en la Marina de València
23/07/2019 -

‘La Base de la cultura, la creativitat i la innovació’, un nou espai cultural, d’oci, gastronòmic i d’estudi, obri les seues portes en la Marina de València aquest estiu. Aquest centre recentment inaugurat se situa en l’antiga base de l’Alinghi, enfront de la platja urbana d’aquesta zona. Anteriorment, La Base havia exercit solament la funció d’espai expositiu, ja que va albergar exposicions com la de Miró en setembre de 2018 o la de Sanleón en abril de 2019.

A més, La Base de la Marina funcionarà com un punt de trobada -amb Wifi gratuït– de lliure accés per a la ciutadania durant el període estival, des de les 11.00 h fins a les 00.00 h. Aquest centre estarà obert de forma ininterrompuda fins al 15 de setembre, data en la qual és establiran els horaris de tardor.

THE SOCIAL LIFE OF FREAT WATERFRONTS‘: L’EXPOSICIÓ

La Base ja compta amb una exposició comissariada per Fred Kent i Kathy Madden, dos dels urbanistes més influents del món. Aquesta es titula The Social Life of Freat Waterfronts, l’objectiu de la qual és mostrar les eines clau per al desenvolupament econòmic-urbà i la creació d’espais públics sostenibles, accessibles i participatius. ‘The Social Life‘ recull una cuidada selecció d’imatges de l’extens arxiu fotogràfic de Kent i Madden que funcionen com un recorregut a través els diferents “fronts marítims” que han sigut planificats i desenvolupats de manera reeixida. Però, què són els fronts marítims?

Els fronts marítims són espais públics que estan estretament relacionats amb l'”ànima” de la ciutat. No podria existir Estocolm sense el seu port, ni San Francisco allunyat de la badia, ni París sense el Sena. No obstant això, transformar un front d’aigua en un animat punt de trobada per a la ciutadania està ple de desafiaments. Això ens porta a formular-nos la pregunta sobre què és una ciutat, la qüestió essencial per a entendre aquesta exposició.

L’OASI: GASTRONOMIA I MÚSICA EN EL PORT

Aquest dimecres 24 de juliol s’inaugurarà una de les potes crucials de la Base: la zona gastronòmica L’Oasi. En aquest espai es podrà prendre alguna cosa tranquil·lament mentre s’escolta música en directe. Un ambient agradable i distés en el millor dels escenaris: el port de València.

ESPAI D’ESTUDI I CO-WORKING

A més de ser un espai cultural i d’oci i gastronomia, La Base també és un centre per a estudiar i compartir idees en grup. Grups de treball que no tinguen on acudir, poden habitar les instal·lacions d’aquest centre per a parlar, discutir i, per descomptat, treballar.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 3 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020