25n
25N
25N

La Base acull els projectes guanyadors dels Premis Residències Artístiques

La Base acull els projectes guanyadors dels Premis Residències Artístiques
26/11/2019 -

El pròxim dissabte 30 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores i amb accés gratuït, en La Base de la Marina de València s’exposaran els projectes guanyadors de la segona edició dels Premis Residències Artístiques per a jóvens de la ciutat de València. Un programa que consisteix en 14 guardons i amb el qual la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València persegueix “donar suport als jóvens artistes en el desenvolupament dels seus projectes artístics, la seua presentació i la valoració pública de la seua experiència artística”.

Els projectes s’aglutinen en diferents categories artístiques com música, audiovisuals, teatre, fotografia i arts plàstiques, entre moltes altres. En la present edició s’exhibiran els següents projectes: No muic per tu. Una cançó d’amor, de Verónica Francés; Abecedari Autoeditat, de Col·lectiu Fractals; Kg de contaminación, d’Ana Sánchez; Plantas Migrantes, de Marco Ranieri; Generació Z, de Borja López; NOMega, de Chenia; Totes som València, de Samuel López i Robert Cerdán; ϕ=1+ √5/2, de Groc Teatre; Paisajes Pasajeros d’Elia Torrecilla; InOut. Gran Hotel Europa, de Loopy Teller Studio; Posidonia, de Laia Bernard; Riu, de Silvia Cored; Mujer del agua, de Laura García; i Deconstruccions, de Carla Badenes i Helena Calabuig.

L’esdeveniment, que conforma una aposta de la regidoria de Joventut per generar “espais d’oportunitats”, serà el colofó final a un llarg treball per part dels artistes i amb les metes del projecte complerts, amb l’objectiu de “facilitar l’accés a la cultura i crear una comunitat de jóvens artistes”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

art en blanc