25n
Orgull
Orgull

L'Associació de Veïns Nazaret Unido treballa per a millorar el seu barri

Ja han aconseguit que l’Ajuntament reurbanitze el carrer Major de Natzaret

L'Associació de Veïns Nazaret Unido treballa per a millorar el seu barri
17/11/2016 -

L’Associació de Veïns Nazaret Unido fa molt temps que treballa per a aconseguir diferents millores per al seu barri i els seus veïns. I tot aquest treball segueix donant els seus fruits.

L’Ajuntament de València, després de l’escrit presentat per aquesta associació de veïns, ha donat llum verda a la millora del carrer Major de Natzaret. D’aquesta manera, s’ampliarà, almenys, la vorera dels nombres parells, ja que segons ha explicat, a València Extra, José Antonio Barba Guillem, President de l’Associació de Veïns Nazaret Unido, aquesta ampliació ‘suposa tenir unes voreres on tinguem més seguretat en anar per elles, ja que, actualment, en més de la meitat del carrer és impossible passar dues persones juntes’.

Una gran problemàtica si es té en compte que són voreres molt transitades, en passar per aquest carrer totes les línies de l’EMT, amb el consegüent risc tant per a xiquets, com per a persones amb mobilitat reduïda.

No obstant això, aquesta associació veïnal treballa, també, per a aconseguir millores en altres punts del barri. José Antonio Barba ens explicava que ‘ tenim en aquests moments diverses reclamacions, com l’eixample del carrer Castell de Pop, l’obertura del Carrer Moraira a Camilo Canal, la creació d’una zona de jocs i una altra per a persones majors amb aparells de gimnàstica o la terminació del final del llit del riu fins al Puente de Astilleros’.

Així mateix, ‘Estem mantenint reunions amb el Port, l’Ajuntament, la Federació de Veïns i el Levante Ud per a intentar que l’escola del Llevant CF se situe a Natzaret‘.

I per a aconseguir totes aquestes propostes, Nazaret Unido també forma part del procés de participació ciutadana que l’Ajuntament de València ha obert en diferents zones de la ciutat. El president de l’associació de veïns ens ha explicat que ‘encara que hi ha diverses llacunes en aquest procés, ja que cada vegada ho compliquen més, nosaltres estem dins de l’equip aportant les nostres peticions’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 3 =