25n
25N
25N

L' Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària estrena nova identitat corporativa i ampliarà la seua plantilla amb cinc persones més

El conseller de Mobilitat destaca que “s’estan donant grans avanços perquè la Agència estiga completament operativa”

L' Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària estrena nova identitat corporativa i ampliarà la seua plantilla amb cinc persones més
20/04/2021 -

L’Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària estrena nova identitat corporativa que la identifica com a organisme independent i incorporarà, el mes vinent de maig, cinc persones més a la seua estructura.

Per al conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “s’estan donant grans avanços perquè l’Agència estiga completament operativa”, i ha subratllat que “tot l’engranatge per a la seua posada en marxa està en funcionament”.

Arcadi España s’ha reunit amb el director de l’Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, José Miguel Monteagudo, per a analitzar els progressos que s’estan realitzant i ha destacat “la gran faena que s’està realitzant”.

Segons ha assenyalat el titular de Mobilitat, el logo, dissenyat per Fase, “a més de definir la imatge corporativa de l’Agència, remarca el seu caràcter autònom”.

En aquest sentit, ha recordat que, “encara que està adscrita a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, la seua estructura i composició està orientada a garantir la seua autonomia i independència respecte de les entitats gestores de la infraestructura, la planificació i logística del transport públic”.

La Generalitat ha triat la ciutat de Torrent per a albergar la seu de l’agència “no sols per raons simbòliques evidents -ha reiterat el conseller-, sinó també per portar a les capitals de les nostres comarques les institucions en una voluntat de descentralitzar l’Administració autonòmica i significar el gran potencial econòmic i social de les capitals comarcals”.

L’Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària té la condició d’autoritat responsable de la seguretat del sistema ferroviari de competència de la Generalitat. Entre les seues funcions estan vetlar pel manteniment general de la seguretat en la circulació ferroviària de competència autonòmica, mitjançant la supervisió del compliment de les obligacions dels diferents actors de la mateixa i la definició dels objectius de seguretat, sentit l’administrador o operador.

Així mateix, vetlarà per la millora permanent de la seguretat, tenint en compte el progrés tècnic i científic, donant prioritat a la prevenció d’accidents significatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 1 =