caixa popular

L'AECC Torrent recapta 25.415,50 € en el rastell solidari

L'AECC Torrent recapta 25.415,50 € en el rastell solidari
01/12/2017 -

Aquesta setmana s’ha clausurat el rastell solidari organitzat per l’Associació Contra el Càncer de Torrent (AECC) situat en un local de l’avinguda al Vedat. Un esdeveniment, que es va inaugurar el divendres dia 10 de novembre, ha sigut tot un èxit de participació, per part de la societat torrentina i els col·laboradors, i en el qual s’ha recaptat un total de 25.415,50 euros. En el rasclet es podia adquirir una gran varietat de productes que havien sigut donats pels veïns, veïnes i per les empreses col·laboradores.

La presidenta de l’associació, Amparo Almerich, ha agraït la col·laboració i la participació de tota d’empreses i associacions que han participat en aquesta iniciativa solidària, i sobretot de tots els torrentins i torrentines que amb la seua ajuda s’ha pogut aconseguir aquesta suma tan elevada a benefici de la lluita contra aquesta malaltia.

Col·laboradors

Han col·laborat en el mercat ambulant solidari: Mª Dolores Planells i la seua família (propietària del local), Maribel Martínez, amb el seu equip format per María del Señor i Ramona; la AECC Torrent; l’ajuntament de Torrent, Caixa Rural Torrent; Obra Social “La Caixa”; Joyería Orero; Embutidos Martínez, Avec, Prodesco; empreses de ceràmica de Mánises: Anpec, P.Royo, Díez; Josefina Huerta; Restaurante El Pino; Cooperativa Valenciana de Limpieza; Viveros Mesado; Sauquillo, Gráficas Rianjo; Especies Ceilán; Arturo Coves; Tintorería Americas; Pasteleria Coconut; Moda infantil Simoneta; Cafeteria Liceo 39; Abanicos Aire Distinto; Pastelería Montoro; Relojería Montero; Peluquería Mandreu; Frutas y Verduras Ana; i les farmàcies M.Lindón, Isabel Carbonell, Inma Cabañez, Juan Carlos I.

També s’ha comptat amb la participació de diferents associacions torrentines com: Cors Oberts, Dones de Torrent, ADISTOARTIC.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris