caixa popular

La AECC Torrent recapta quasi 13.000 euros en un cap de setmana benèfic

La AECC Torrent recapta quasi 13.000 euros en un cap de setmana benèfic
05/06/2017 -

La ciutat de Torrent ha celebrat este cap de setmana diferents actes benèfics organitzats per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Torrent. El divendres va tenir lloc el sopar anual d’esta entitat en la qual es van recaptar més de 12.000 euros i a la qual van assistir al voltant de 450 persones que van participar solidàriament amb la causa.

L’alcalde Jesús Ros no va faltar a esta cita anual acompanyant a la presidenta de l’associació, Amparo Almerich, juntament amb membres de tots els partits de la corporació municipal que van gaudir d’una vetlada solidària amb veïns, amics i representants del col·lectiu associatiu del municipi.

El dissabte a la vesprada, el pavelló El Vedat va acollir l’III Festival Benèfic de l’esport contra el càncer infantil organitzat pel club de gimnàstica rítmica ITVECA. Un esdeveniment de caràcter solidari que coincideix amb la finalitat de curs del club i on tot el recaptat es va destinar a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Al voltant de 730 euros es van arreplegar en esta trobada esportiva on la solidaritat va ser la màxima protagonista juntament amb les exhibicions de ball.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats