caixa popular

La 32 edició de Cinema Jove rep més de set mil espectadors

La 32 edició de Cinema Jove rep més de set mil espectadors
25/07/2017 -

Cinema Jove, el Festival Cinematogràfic de l’Institut Valencià de Cultura, que es va celebrar del 23 de juny al 1 de juliol, ha rebut a la seua 32 edició un total de 7.094 espectadors. Aquesta xifra correspon als espectadors reals que han acudit a les sessions programades en les seues huit seccions (Seccions Oficials, Lluna de València, Un futur de cinema, El Jove David Lynch, Art & The City, 30 anys d’Erasmus, 25 anys de Comunicació audiovisual al CEU i Projeccions Especials).

Aquest nombre real d’audiència correspon amb la previsió en la roda de premsa de presentació del director del festival, Carlos Madrid, que va manifestar la seua pretensió de dotar de realisme i transparència a les xifres del festival i de considerar objectius assolibles per anar creixent cada any de manera realista.

Amb l’ànim d’imprimir transparència a les xifres, la nova organització del festival vol deixar clar el que suposa el “espectador real” (no comptabilitzant per això visitants a exposicions o assistents a festes) i aposta ara per establir mètodes objectius i fefaents de comptabilitat d’espectadors.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats