caixa popular

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum supera els 5.000 inscrits amb un 30% de participació femenina

La carrera del pròxim 2 de juny comptarà amb corredors de 33 nacionalitats diferents

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum supera els 5.000 inscrits amb un 30% de participació femenina
19/04/2018 -

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum ja ha depassat els 5.000 inscrits faltant mes i mig per a la celebració d’una de les carreres més esperades dins del calendari de carreres populars de València, la Ciutat del Running. La prova nocturna, una de les més especials nacionalment, continua en ple creixement en la celebració de la seua sisena edició.

Més de 5.000 corredors de tot el món ja han confirmat la seua presència en la 15K Nocturna València Banc Mediolanum. Esta és una prova que la carrera és una de les preferides per al runner local per la cura especial al corredor i l’especial de córrer en la nit de València. A més, les xifres d’inscrits també llancen una dada: el 30% dels participants són dones, que cada vegada més s’animen a participar en carreres populars d’este tipus amb l’objectiu de cuidar-se i realitzar alguna pràctica esportiva.

 

Més de 33 nacionalitats representades

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum també és una de les carreres més internacionals de la ciutat. Tant és així que ja s’ha confirmat la presència de participants de 33 nacionalitats diferents, la qual cosa suposa prop d’un 4% de cens internacional. Entre les nacions representades en la prova nocturna del pròxim 2 de juny estan països tan exòtics com Japó, Guinea Equatorial, Cuba, Hondures o uns altres com Turquia o els ja reconeguts italians, que són els el país més nombrós quant a participació.

Les inscripcions continuen obertes per a la prova que se celebrarà el pròxim 2 de juny a partir de les 22:30 hores i es poden adquirir a través de la web oficial (www.15knocturnavalencia.com). El preu de la inscripció actualment és de 15€ i es mantindrà fins al pròxim 1 de maig, quan els dorsals se situaran en un preu de 18€.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris