25n
25N
25N

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum se celebrarà el pròxim 10 de juny

La prova valenciana celebrarà la seua cinquena edició el segon dissabte del mes de juny

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum se celebrarà el pròxim 10 de juny
07/12/2016 -

La 15 K Nocturna València Banc Mediolanum ja té data per a la celebració de la seua cinquena edició. La carrera valenciana nocturna, organitzada pel Club d’Atletisme València Esports, se celebrarà el dissabte 10 de juny de 2017 a les 22.00 hores des de l’Avinguda del Port.

La prova valenciana que comença a la temporada estival de carreres populars ja ha donat a conéixer la data en la qual prendrà els carrers més emblemàtics de la ciutat. El pròxim 10 de juny, corredors vinguts des de tots els racons del món s’ensenyoriran de la nit per a córrer els 15.000 metres homologats per la Real Federació Espanyola d’Atletisme d’una carrera pionera a la Comunitat Valenciana. Esta serà la cinquena vegada que se celebre la prova i els organitzadors confien a tornar a superar el rècord de participació en la carrera.

En l’edició del 2016 la prova va acollir a més d’11.200 corredors que van triar la 15 K Nocturna València Banc Mediolanum com la seua carrera per al mes de juny. Des del 2013, any de celebració de la primera edició de l’esdeveniment esportiu, ha crescut progressivament des dels 7.598 corredors del 2013 fins a superar els 11.200 en 2016, la qual cosa suposa un augment del cens de més d’un 47%. Així mateix, més d’un centenar del total de participants en l’última edició van ser corredors italians, la qual cosa suposa un gran creixement per al cens internacional i reflecteix la passió pel running i per València del país transalpí. En total, una vintena de països van estar representats en la prova nocturna: un gran èxit en les xifres de participació internacional.

La IV edició de la 15 K Nocturna València Banc Mediolanum va coronar a Ouais Zitane i a Fatima Ayachi com els seus vencedors i ja ha començat la cerca dels seus herois per a l’edició del 2017. En les pròximes dates l’organització anunciarà l’obertura de les seues inscripcions per a l’edició del 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

torrent