caixa popular

L'1er Campionat de Dòmino "Ciutat de Torrent", èxit en participació

Un total de 72 parelles van competir en este campionat organitzat pel recentment constituït ACE Torrent

L'1er Campionat de Dòmino "Ciutat de Torrent", èxit en participació
02/10/2017 -

La plaça de la Llibertat va ser testimoni este dissabte de la celebració de la 1ª Competició de Dòmino “Ciutat de Torrent”, on la nostra ciutat va ser seu per primera vegada d’un campionat que va servir per a reivindicar el dòmino com a esport.

El campionat, organitzat pel consistori i el recentment constituït A.C.I. Va dominar Torrent, va tenir un gran èxit de participació en la seua primera edició, amb un total de 72 parelles de jugadors que provenien de tota la Comunitat i de comunitats veïnes com Castella-la Manxa i Múrcia. A més, també va comptar amb la presència de nou jugadores, una xifra important en un esport que generalment és practicat per homes.

Este campionat ha format part de la programació cultural del Nou d’Octubre, fruit de la decisió de l’organització que volia començar esta nova aventura esportiva en una data tan assenyalada.

No va voler faltar a esta cita l’alcalde Jesús Ros, acompanyat pel regidor de Cultura, Alfred Costa. L’alcalde Jesús Ros va donar la benvinguda a Torrent a tots els jugadors que provenien d’altres localitats i va destacar la important labor i “el naixement del club de dòmino de Torrent, que han fet un pas important i des del consistori intentarem ajudar-los i a fer possible que este club siga gran en esta ciutat on hi ha una gran afició al dòmino”.

El campionat es va disputar en dos grups i els guanyadors són els següents:

Grup A

Francisco Boronat – José Fernández
Jaime Martínez – Matilde Martínez
Alfonso Belmonte – Pedro Navarro
José Escorihuela – José Terrádez
Javier Hernández – Fco. Javier Llorens
Carlos Márquez – Mario Ros
Víctor Recio – José Á. Ferri

Grup B

Antonio Iniesta – Pascual Fajardo
Ernesto Fredes – Vicente Giner
José Ramón – Antonio López

Tots els guanyadors van rebre un premi en metàl·lic, i als tres primers de cada categoria se’ls va fer també lliura d’un trofeu. El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo va ser l’encarregat de lliurar els premis juntament amb els representants del club i la Federació valenciana de Dòmino. Amb este campionat comença una llarga trajectòria esportiva de l’ACE Torrent, que aconseguirà visibilizar del dòmino com a esport en la nostra ciutat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats