25n
25N
25N

Kotarr obri la temporada de la Copa d'Espanya de Minivelocidad

Kotarr obri la temporada de la Copa d'Espanya de Minivelocidad
19/04/2018 -

Tubilla del Lago, Burgos, acollirà als més de 100 pilots que este dissabte i diumenge disputaran la cita inicial de la present temporada d’este certamen. Són molts els esportistes que després d’haver passat per la Minivelocidad nacional facen el salt a Campionats més importants com poden ser el nacional de Velocitat en les seues categories xicotetes.

Es tracta d’una Copa que fomenta la participació dels joves que tenen clar que el seu futur està en el món del motociclisme i de la competició. Les categories convocades són: Minimotos 4,2, MiniGP 85cc 2T, PromoGPMiniGP 110 i Moto5. La classe més demandada és la de Minimotos que suma un total de 42 inscrits el que demostra que s’està fent un bon treball en la base d’esta disciplina.

La Federació de Motociclisme de Castella i Lleó, al costat de la Cuna de Campeones, seran les encarregades de dur a terme la carrera. La FMCL ha convocat tandes lliures de pagament per al dissabte des de les 10.30 h fins a les 17.50 h. Totes les categories tindran cinc sessions d’entrenaments pel que hi haurà temps més que suficient per a preparar les motos per al diumenge.

El mateix dissabte, a les 15.30 h i fins a les 19.00 h, es passaran les verificacions i a les 19.30 h es farà el briefing obligatori per a tots els participants. El diumenge, a les 08.15 h, es farà la foto oficial amb els 104 pilots i a les 09.00 h l’activitat passarà del paddock a la pista amb el començament dels entrenaments cronometrats.

Hi haurà dos per a cada categoria sent este l’ordre d’eixida: Minimotos 4,2, MiniGP 110 Grup 1, MiniGP 110 Grup 2 i Moto5 amb PromoGP. A les 11.55 h arrancaran les mànigues que també seran dues per classe. Al voltant de les 15.20 h se celebrarà la cerimònia de lliurament de trofeus i es donarà per finalitzada esta primera prova de la RFME Copa d’Espanya de Minivelocidad 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell