25n
25N
25N

La gira 'No estamos locos' de Ketama arriba als Vivers

La gira 'No estamos locos' de Ketama arriba als Vivers
16/07/2019 -

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València ofereixen demà dimecres l’actuació del trio Ketama: el cantant Antonio Carmona i els guitarristes Juan José Carmona i José Miguel Carmona, reunits de nou després de 14 anys de separació. El concert forma part de la gira «No estamos locos», que va arrancar el passat 23 de febrer a Granada, i que ha viatjat per diferents ciutats i països (Sevilla, Barcelona, Sant Sebastià, Madrid, Saragossa, l’Havana, Nova York o Miami).

El trio està acompanyat per alguns dels músics que van participar en l’enregistrament del disc «De akí a Ketama», que ha sigut reeditat amb motiu de la gira de retrobament. L’àlbum va ser gravat en 1995, en directe, i recull la fusió del flamenc amb el pop i els ritmes llatins i del Carib que el grup havia desenvolupat al llarg de la dècada anterior. El repertori va incloure alguns dels temes més coneguts de la banda com ara «Kalikeño» (rebatejat com «No estamos locos»), «Djamana Djana» o «Vengo de borrachera», composicions noves com a «Verdadero», «Acaba de nacer» o «Problema» i una versió de «Flor de lis» de Djavan. Com a col·laboradors, van destacar els noms d’Antonio Vega, Antonio Flores, els cantaors Potet i Chonchi Heredia, així com el ballador Antonio Canales.

Ketama va nàixer a principis de la dècada dels 80 de la mà de José Soto Sorderita, el desaparegut Ray Heredia i Juan Carmona, amb l’objectiu de superar els límits del flamenc i introduir elements del pop, el jazz i sonoritats llatines.

Les localitats per a l’actuació de Ketama a València estan disponibles en la web www.concertsdevivers.com, a un preu de 25 euros més les despeses de gestió. El recinte obrirà les portes a les 19.30 i està previst que el concert comence a les 22.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − set =

Informacion coronavirus