25n
25N
25N

Ezequiel Martínez, del Karate Club Alboraia, docent del curs de Kobudo a la Ciutat de l'Esport

Ezequiel Martínez, del Karate Club Alboraia, docent del curs de Kobudo a la Ciutat de l'Esport
24/02/2017 -

La Ciutat de l’Esport d’Alboraia va acollir diumenge passat l’inici d’un curs complet de Kobudo. Ezequiel Martínez, de Karate Club Alboraia i director del departament d’aquesta especialitat en la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana, l’organitzadora, és el docent d’aquesta activitat, que es prolongarà durant el present any.

La iniciativa va iniciar i perfeccionar als assistents en el maneig d’eines d’ús tradicional d’Okinawa per a l’autodefensa, una especialitat de karate en el qual s’usen útils d’ús quotidià. Tal va ser l’interés que va despertar, que l’exitosa jornada es va saldar amb 60 persones participants provinents tant d’Alboraia com d’altres localitats de la Comunitat Valenciana com Xixona o Nules. De fet, entre els assistents, es trobaven diversos alts graus de Karate fins a 7° dan i dos campions d’Espanya d’altres disciplines marcials.

Aquesta primera classe impartida a Alboraia va versar sobre el treball amb el Bo, una vara d’1,80 cm de llarg. A les properes classes, els alumnes estudiaran Sosetsukon, Tonga i Sai. De tot això hauran d’examinar-se al desembre per obtenir el grau.

No és l’única activitat que ha realitzat Ezequiel Martínez com a representant del club de karate del poble. Un dia abans, dissabte passat, va acudir a un curs impartit pel màxim representant de Battojutsu de l’escola Tenshin Ryu Hyuho el Soke 10° dan, Kuwami Masakumo (l’ús de l’espasa japonesa) a Catarroja.

Per davant, Martínez com a director del departament organitzador té programat la realització d’altres cursos més avançats, campionats, cursos d’arbitratge, exàmens de grau i participació en esdeveniments del nivell del Campionat d’Espanya de Kobudo o el del Món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − tres =