25n
25N
25N

El Jutjat arxiva definitivament la denúncia del salari de la regidora no adscrita de Paterna

El Jutjat arxiva definitivament la denúncia del salari de la regidora no adscrita de Paterna
27/11/2019 -

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Paterna ha dictat l’arxivament definitiu de la denúncia referent al salari de la regidora no adscrita durant la legislatura anterior. La regidora que anteriorment pertanyia al grup del Partit Popular, va mantenir la seua condició d’alliberada amb exclusivitat quan va accedir al grup de no adscrits, sense que la seua situació econòmica variara, ni a millor ni a pitjor.

Les diligències es van iniciar després d’una denúncia “anònima” en la qual es va personar posteriorment el PP de Paterna, que va ser remesa a la Fiscalia i al Tribunal de Comptes. Ara, la decisió judicial suposa, en la pràctica, el punt final a aquesta causa.

Sobre aquest tema, la regidora portaveu de l’equip de Govern, Paqui Periche, ha assenyalat que “de nou queda en evidència una altra denúncia de l’oposició, demostrant que no saben fer el seu treball”.

Periche ha afegit que “també el Tribunal de Comptes va donar la raó a l’Ajuntament de Paterna, que va sol·licitar l’arxiu del procediment el passat 4 de juliol de 2019 en entendre que no hi ha hagut cap mena d’irregularitat, com ha quedat demostrat”.

Periche també ha advertit al PP que “es dediquen a proposar i tanquen ja una etapa en la qual els jutjats els han acolorit la cara en totes i cadascuna de les denúncies que han presentat contra el govern socialista”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + tretze =

art en blanc
art en blanc