25n
25N
25N

Justícia adjudica les obres d'execució dels jutjats de Gandia per 12,5 milions d'euros

Els treballs començaran en dos mesos per a construir un edifici de nova planta de cinc altures i 16.000 metres quadrats

Justícia adjudica les obres d'execució dels jutjats de Gandia per 12,5 milions d'euros
09/06/2021 -

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha adjudicat a l’empresa ‘Taller de Construcción TMR, SA’ les obres d’execució del qual serà el nou Palau de Justícia de Gandia per un import, sense IVA, de 12.498.011 euros. El termini de presentació d’ofertes va finalitzar el passat 14 d’abril i, després d’aquest tràmit, està previst que les obres s’inicien el pròxim 9 d’agost i que concloguen d’ací a dos anys.

El nou Palau de Justícia de Gandia superarà els 16.000 metres quadrats en les seues cinc plantes i tindrà capacitat per a albergar a 1.600 persones en unes instal·lacions “funcionals, modernes, i sostenibles i amb tots els serveis que es necessiten per a l’Administració de Justícia”, tal com ha explicat la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

En aquest sentit, l’edifici tindrà espai per a 10 jutjats, 6 sales de vistes, les dependències dels col·legis d’Advocats i Procuradors, la Fiscalia, el Registre Civil, el Gabinet Psicosocial amb cambra Gessell, l’Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte, la Clínica Mèdic-Forense, la Unitat de Valoració Integral i sis calabossos. En els nous jutjats treballaran 150 persones i estan dissenyats per a rebre, de mitjana, unes 300 persones cada dia.

Per a Bravo, “era una prioritat acabar amb la dispersió dels edificis judicials de Ciutat Ducal” gràcies a aquest “projecte ambiciós que representarà un abans i un després en la manera d’invertir en Justícia” perquè, entre altres avantatges, “aquest serà un edifici sostenible que tindrà consum zero d’energia”.

Finalment, la consellera de Justícia ha agraït “la col·laboració i el compromís” de l’ajuntament de la capital de La Safor, al qual se li ha delegat la competència per a la contractació de la redacció del projecte, licitació, adjudicació i execució de les obres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 5 =