25n
25N
25N

La vicepresidenta de les Corts Valencianes, jurat de la IV edició dels Premis a l'Excel·lència Professional

La vicepresidenta de les Corts Valencianes, jurat de la IV edició dels Premis a l'Excel·lència Professional
20/06/2019 -

La quarta edició dels prestigiosos Premis a l’Excel·lència Professional organitzats per Unió Professional de València suma a la taula del jurat a un nou membre: la vicepresidenta de les Corts Valencianes i exconsellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

La política valenciana ha sigut rebuda per la Presidenta de la Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, qui li ha mostrat la seua gratitud per acceptar formar part del jurat dels Premis a l’Excel·lència. Un jurat que decidirà qui seran els professionals valencians mereixedors del distintiu que acredita l’Excel·lència enguany.

Les categories que conformen els Premis són: Ocupació i Formació, Internacionalització, Innovació i Investigació, Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa. El termini de presentació de les candidatures romandrà obert fins al 24 de juliol a les 12 hores. La Gala de lliurament dels Premis serà el pròxim 2 d’octubre en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Aquests guardons, que encaren ja la seua quarta edició consecutiva, tenen com a objectiu fer valdre la labor realitzada pels professionals valencians i valencianes, així com el de reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.

Sobre Unió Professional de València

Unió Professional de València (UPV) és l’associació que conjumina les professions col·legiades a València. Va ser constituïda el 2 de novembre de 1993 amb la finalitat de coordinar les actuacions en temes d’interés comú de les professions titulades valencianes representades en l’Associació, defensar els valors característics d’aquelles professions i promoure el seu perfeccionament.

Actualment, està formada per 41 Col·legis Professionals de la província de València i reuneix més de 90.000 col·legiats de multitud de disciplines de tots els sectors.

Des d’Unió Professional de València s’advoca per fomentar i difondre el valor de la Col·legiació, i el plus que suposa per als professionals en termes de qualitat, deontologia i formació. A més, destaca el seu paper social a l’hora de procurar que els col·legis professionals tinguen present que estan al servei de la societat, realitzant una desinteressada labor d’orientació social i serveis assistencials recolzada en els coneixements tècnics de les respectives professions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 11 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent