25n
25N
25N

Eva Blasco i Lydia del Canto jurats dels IV Premis a l'Excel·lència Professional

Eva Blasco i Lydia del Canto jurats dels IV Premis a l'Excel·lència Professional
29/05/2019 -

La IV Edició dels Premis a l’Excel·lència Professional organitzats per la Unió Professional de València comptaran un any més amb un jurat d’excepció format per professionals de prestigi de la societat valenciana. Aquesta vesprada, la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, ha rebut a la presidenta de la CEV València i de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València, Eva Blasco, i a la periodista i directora del diari Llevant EMV, Lydia del Canto.

Blasco i del Cant seran part del Jurat d’aquest 2019, que com sempre estarà format en total per quatre membres, però no serà fins d’ací a unes setmanes quan es donaran a conéixer els noms de la resta d’integrants.

Com veiem, els Premis a l’Excel·lència, d’Unió Professional de València compten un any més amb un elenc de primer nivell pel que fa al seu jurat, el qual farà lliurament dels distintius el 2 d’octubre en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Candidatures

Aquests guardons, que encaren ja la seua quarta edició consecutiva, tenen com a objectiu posar en valor la labor realitzada pels professionals valencians i valencianes, així com el de reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.

El termini de presentació de candidatures ja ha començat i romandrà obert fins al pròxim 24 de juliol a les 12 hores. Fins llavors, des d’Unió Professional de València animen a tots els col·legiats i col·legiades a presentar candidatures per a qualsevol de les quatre categories que componen els premis: Ocupació i Formació; Internacionalització; Innovació i Investigació; Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + deu =

mercat medieval ontinyent