caixa popular

La Junta de Pobles del Nord tindrà la seua seu en l'alcaldia de Carpesa

La Junta de Pobles del Nord tindrà la seua seu en l'alcaldia de Carpesa
26/03/2018 -

La descentralització als barris, un dels objectius per a aquesta legislatura del Govern de la Nau, continua avançant amb la inauguració de la nova seu de la Junta Municipal de Pobles del Nord. La Regidoria de Participació Ciutadana i Descentralització ha anunciat la posada en marxa d’aquestes noves instal·lacions que s’ubicaran al poble de Carpesa.

Aquesta seu és una reivindicació històrica del veïnat dels pobles de València, que se sentia infrarepresentada a les juntes a les quals estaven adscrits. La Junta de Pobles del Nord tindrà la seua seu en l’alcaldia de Carpesa, un edifici de relativa nova construcció amb capacitat suficient per a celebrar les reunions dels representants polítics amb la ciutadania. Així mateix, Castellar- l’Oliveral albergarà la junta municipal de Pobles del Sud, mentre que Benimàmet acollirà la Junta de Pobles de l’Oest.

La regidora de Participació, Neus Fábregas Santana, ha explicat que “el principal problema que patien els 15 pobles de la ciutat de València és que fins ara havien de desplaçar-se a les juntes assignades (Trànsits per als del Nord i l’Oest, i Russafa per als Pobles del Sud), per la qual cosa molts veïns i veïnes renunciaven a exercir el seu dret a participar”. “A més, els problemes dels pobles —ha continuat la regidora—, amb una casuística molt determinada i diferent de la dels barris de la ciutat, quedaven desplaçats per les qüestions que afectaven un major nombre de població”.

La Junta de Districte de Pobles del Nord donarà veu a la ciutadania de Poble Nou, Borbotó, Carpesa, Benifaraig, Massarrojos i Cases de Bàrcena-Mauella.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris