tros al plat

La Junta Local de Seguretat de Mislata ressalta 'xifres molt positives'

La Junta Local de Seguretat de Mislata ressalta 'xifres molt positives'
26/07/2017 -

La reunió ha comptat amb la participació de la regidora de Seguretat Ciutadana, María Luisa Martínez Mora, i representants de la comissaria de la Policia Nacional i de la Policia Local de Mislata. Ha tornat a posar en comú una avaluació de la situació de seguretat ciutadana del municipi, que des de tots els aspectes mostra “unes xifres molt positives, un descens important d’infraccions penals i un descens en el nombre de furts i delictes contra les persones”, segons ha explicat la regidora de seguretat i portaveu del govern.

D’altra banda, la junta ha posat en relleu el compromís de la Generalitat Valenciana de fer l’experiència pilot del programa Agent Tutor en la ciutat de Mislata, alguna cosa que ha confirmat el Director General de Seguretat de la Generalitat, José María Ángel. Una nova atenció de seguretat que vetlarà pels drets dels menors i servirà per a prevenir conductes addictives, així com controlar actituds negatives en l’entorn familiar i escolar.

La Junta de Seguretat també ha emés diagnòstic d’algunes de les eines que s’utilitzen a escala municipal en instituts d’educació secundària, com el programa Ciber-Expert, unes xarrades que ajuden a frenar el sexting, el ciberacoso o el grooming; riscos presents entre els adolescents, i que gràcies a programes com aquest es poden prevenir.

La Policia Local ha fet públic el seu informe de detecció d’infraccions al volant. Les dades són molt positius, sobretot en matèria de controls d’alcoholèmia. En aquests primers sis mesos s’han fet 484 proves a conductors, dels quals van donar positiu un 1,7%. Unes xifres, en tot cas, molt baixes, gràcies a diverses campanyes de conscienciació.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − sis =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal paiporta 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia