25n
25N
25N

La Junta Local de Seguretat aborda el dispositiu especial per al Preolímpic

La reunió ha servit també per a renovar el conveni de col·laboració del programa VioGén

La Junta Local de Seguretat aborda el dispositiu especial per al Preolímpic
04/03/2020 -

La Junta Local de Seguretat Ciutadana de Llíria s’ha reunit hui sota la presidència de l’alcalde Manolo Civera. La reunió, amb la presència de representants de la Subdelegació del Govern i dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, ha servit per a dissenyar, entre altres punts, el dispositiu especial per al Preolímpic d’Handbol femení. Aquest gran esdeveniment esportiu se celebrarà en el Pavelló Pla de l’Arc del 20 al 22 de març.

D’altra banda, s’ha acordat la renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Delegació del Govern per al desenvolupament del sistema VioGén. Aquest programa permet el seguiment i protecció de manera ràpida, integral i efectiva de les dones maltractades i dels seus fills i filles.

Igualment, s’ha aprovat el reglament municipal per a la taula interdisciplinària de violència de gènere. En aquest òrgan intervenen tots els agents socials implicats en aquestes qüestions, per a la valoració de cada cas i l’establiment de protocols d’actuació coordinats per a la protecció de les víctimes.

Finalment, s’han tractat també les actuacions prèvies de les pròximes festes de Sant Vicent, per a garantir la seguretat en aquestes celebracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 4 =

lleida 2020
activem alfafar