25n
25N
25N

La Junta Local Fallera de Torrent convoca el primer certamen de microrelats en llengua valenciana

[:és]En el concurs podran participar totes les comissions falleres de Torrent, tant en la categoria major com en la infantil

La Junta Local Fallera de Torrent convoca el primer certamen de microrelats en llengua valenciana
30/12/2020 -

La Junta Local Fallera de Torrent impulsa el primer certamen de microrelats en llengua valenciana, amb l’objectiu de promocionar i fomentar l’escriptura en valencià. D’aquesta manera, podran participar en el concurs totes les persones inscrites en una falla del municipi, ja siga en la categoria major o infantil. Així mateix, les obres presentades seran publicades a les cases socials de la Junta Social Fallera i editades en un llibre per a la seua difusió.
Els microrelats hauran de ser escrits en valencià, en format Word i PDF i amb un màxim de 150 paraules, incloses les frases d’inici que han proposat la Junta Local Fallera: “Abans o després cal prendre cartes en l’assumpte” (per a categoria Majors) i “Somnia a ser una gran violinista” (per a categoria Infantil).
Els textos es podran enviar fins a l’1 de febrer de 2021 adjuntant el nom de la falla, modalitat en el qual participa, nom i cognom de l’autor i número de cens al correu electrònic secretaria@fallesdetorrent.es. Igualment, per a obtindre més informació l’Organisme Autònom Municipal Junta Local Fallera de Torrent ha habilitat la següent adreça de correu gestion@fallesdetorrent.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + huit =