25n
25N
25N

La Junta de Govern aprovarà demà l'execució d'obres de la nova Junta de Districte del Marítim

La Junta de Govern aprovarà demà l'execució d'obres de la nova Junta de Districte del Marítim
27/02/2020 -

La Junta de Govern aprovarà demà divendres l’execució de les obres d’adequació d’un edifici de tres plantes d’altura (planta baixa+2) situat als carrers Barraca, núm. 53, i Pare Luis Navarro, núm. 66 amb l’objectiu que siga la seu la nova Junta de Districte que actualment es troba al carrer Francisco Cubells, 58.

La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, ha explicat que amb la rehabilitació de l’edifici es pretén «habilitar les plantes per al nou ús d’oficines, mantenint la configuració actual de l’edifici i intentant conservar la major part dels seus elements arquitectònics característics com són els sòls».

Així mateix, gràcies a aquesta intervenció «s’eliminaran les barreres arquitectòniques mitjançant la col·locació d’un ascensor, condícies adaptades i eliminant desnivells en l’accés», amb el que suposa que l’Ajuntament «continua avançant a convertir els seus edificis en espais completament accessibles per a atendre les persones amb diversitat funcional».

«Es condicionarà l’edifici a l’ús d’oficina obert al públic, dotant-li de totes les instal·lacions, escomeses i equips dels serveis necessaris per al desenvolupament de l’activitat», ha garantit la regidora qui ha remarcat l’«aposta ferma i clara per la descentralització de l’administració local i acostar els serveis i l’atenció als veïns i veïnes».

Elisa Valía ha recordat que el projecte s’emmarca en l’Estratègia Edusi i la seua quantia ascendeix a 687.200 euros. La nova seu de la Junta de Districte s’integra en la proposta Va Cabanyal, aprovada per la Unió Europea el desembre de 2015 i respon a una reivindicació veïnal per a disposar d’unes instal·lacions que permeten el desenvolupament de les seues activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − deu =