25n
25N
25N

La Junta Central Fallera adapta al braille la seua cartelleria

La Junta Central Fallera adapta al braille la seua cartelleria
14/12/2017 -

La cartelleria i tota la retolació de la seu de la Junta Central Fallera (JCF) s’ha adaptat al sistema de lectura braille per fomentar la inclusió i eliminar les barreres per a les persones amb diversitat visual, en una iniciativa desenvolupada per la delegació de Participació i Solidaritat de la JCF amb la seua àrea d’atenció a la diversitat, creada enguany, i en col·laboració amb l’ONCE. El regidor de Cultura Festiva i president de la JCF, Pere Fuset, va descobrir ahir juntament amb la fallera major de València, Rocío Gil, el cartell de la porta d’entrada de la seu.

La inauguració de la retolació ha comptat també amb la presència de la fallera major infantil, Daniela Gómez, i el delegat de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel. “Una festa que és patrimoni immaterial de la humanitat ha de ser inclusiva, establir ponts i eliminar barreres perquè puga ser gaudida per totes i tots —ha exposat el regidor Pere Fuset—. Amb aquest gest volem fer una crida a què les comissions falleres continuen eixamplant aquest camí per la inclusió i, en aquest cas, amb l’eliminació de barreres per a persones invidents”.

Així doncs, tota la retolació de la seu, amb els cartells de les diverses delegacions i el directori a l’entrada de la JCF, estan adaptats al sistema braille. Un projecte que ha estat possible gràcies a la delegació de Participació i Solidaritat de la JCF, que ara fa un any va sorgir amb una àrea de diversitat amb la intenció de fer que les Falles siguen cada vegada més inclusives. Per aconseguir-ho han impulsat diverses accions com aquesta que s’ha presentat a la mateixa seu de la JCF. En eixe sentit, el president de la JCF, Pere Fuset, ha agraït el treball que s’està fent des d’aquesta delegació i la col·laboració estreta de l’ONCE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 15 =

bombers
Valencia activa