caixa popular

Junqueras sobre el trasllat del Sabadell: "Se'n van als Països Catalans i no a Madrid"

Declaracions del Vicepresident de la Generalitat de Catalunya després del trasllat del Sabadell a Alacant

Junqueras sobre el trasllat del Sabadell: "Se'n van als Països Catalans i no a Madrid"
06/10/2017 -

El Vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, va afirmar ahir en el programa de la SEXTA Al Rojo VIVO que els rumors d’eixides de moltes empreses al final moltes vegades no es produeixen. Hores més tard la cinquena entitat més important, Banc Sabadell, confirmava que trasllada la seua seu social a Alacant. Aquesta mateixa vesprada podria anunciar un nou canvi l’entitat més forta a Catalunya, CaixaBank.

Després d’estos últims moviments, el Vicepresident Junqueras ha assegurat que “aquestes empreses se’n van als Països Catalans i no a Madrid” fent esment al trasllat a Alacant del Sabadell o a Balears de CaixaBank, si es confirma aquesta vesprada aquest últim.

Sens dubte, l’escalada de tensió ha anat en augment i el Govern central ha decidit facilitar l’eixida d’empreses amb un reial decret que permet el canvi de la seu social pràcticament en unes hores i amb l’únic requisit de la signatura de la Junta d’Administració de l’empresa.

Aquest nou colp d’efecte podria provocar noves eixides d’empreses importants atés que en els últims dies s’estan produint canvis significatius. Igual que diversos creuers han sigut desviats a València, el Sabadell ha apostat pel seu trasllat a Alacant i falta conéixer els moviments de CaixaBank.

Per la seua banda, Puigdemont ha decidit comparéixer en el Parlament dimarts que ve i no el dilluns com estava previst i que a més és el dia dels valencians i les valencianes. Hui, s’ha rebaixat la tensió amb una disculpa oficial del delegat del Govern a Catalunya per les últimes càrregues policials del passat diumenge 1 d’Octubre. Així mateix, el Conseller d’empresa de la Generalitat,Santi Vila, demana un alto-el-foc per ambdues parts per a no provocar conseqüències irreparables. Màxima expectació per tant als últims moviments en la gran crisi d’Estat d’Espanya.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 17 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats