25n
25N
25N

Julián Ramírez, Noelia López, Jorge Marí i Elia Fuentes triomfen en una multitudinària Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya

Julián Ramírez, Noelia López, Jorge Marí i Elia Fuentes triomfen en una multitudinària Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya
17/12/2017 -

L’edició 25 de la Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya ha tornat a omplir els carrers d’ambdues localitats del sa l’esperit de l’esport de base. Vora 1.500 corredores i corredors han desafiat al fred i han tancat les noces de plata d’una carrera consolidada com una clàssica de la comarca.
El primer en la Mitja Marató ha sigut Julián Ramírez (Serrano Club Atletismo), amb un temps de 1:12:05, mentre que en dones s’ha imposat Noelia López (1:32:50).

En la Quarta, el primer ha sigut Jorge Marí, de The Kenyan Urban Way Raquel Landín, que ha completat la distància en 35:35, mentre que en dones ha arribat la primera Elia Fuentes (39:45).

A la Plaça Major de Paiporta, on estava situada la línia d’eixida i arribada, l’alcaldessa de la localitat, Isabel Martín, l’alcalde de Picanya, Josep Alemenar, la regidoria d’Esports de Paiporta, Zaira Martínez, entre d’altres, han entregat els trofeus en les diferents categories.

L’Ajuntament i el Servei Municipal d’Esports de Paiporta han agraït la tasca realitzada per totes les persones que han fet possible aquesta 25ena Quarta i Mitja, en especial a la Policia Local de Paiporta i als i les voluntàries de Protecció Civil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + cinc =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa