25n
Orgull
Orgull

Llançament de tomaques en el joc de realitat augmentada Tomatina&Go

E.P.

Llançament de tomaques en el joc de realitat augmentada Tomatina&Go
13/08/2018 -

El joc interactiu i de realitat augmentada Tomatina&Go, que pretén descobrir el potencial turístic i artístic de Bunyol (València), comptarà amb proves de geolocalització, com caçar tomaques o llançar tomaques, entre altres missions, amb les quals podran aconseguir diferents premis.

L’aplicació mòbil, creada per Play&go experience, és la primera que llança la Tomatina de Bunyol, que presenta un joc interactiu que pretén descobrir el potencial turístic i artístic de Bunyol, al mateix temps que sortejarà premis entre els participants, que podran arreplegar el mateix dia de la Tomatina, segons han informat els creadors en un comunicat.

Els jugadors hauran d’anar superant proves de geolocalització, que trobaran en monuments i punts neuràlgics de València i Bunyol, on hauran de caçar tomaques, llançar tomaques, entre altres missions. D’aquesta manera, tots dues destinacions es “interrelacionen” entre ells i amb el mateix usuari.

“No solament és un joc, també és una finestra a Bunyol”, han indicat, ja que es presenta com una “gran eina” per als turistes en oferir al visitant informació per a accedir a la localització de monuments, fotos, descripcions o esdeveniments destacats. Per aquest motiu, l’aplicació romandrà activa durant tot l’any i no solament en els dies previs a la Tomatina.

El fet de convertir-se en una app que servisca com a focus d’atracció turística ha motivat que l’Ajuntament recolzara “des del principi” aquesta iniciativa, que pretén mostrar que Bunyol és “molt més” que la seua festa més internacional.

BUNYOL ÉS “MOLT MÉS” QUE LA TOMATINA

A mesura que complisquen les missions requerides, els jugadors podran obtenir diversos regals, com a samarretes oficials, clauers, imants, tours guiats per a visitar el castell, entrada a la piscina municipal o un got de sagnia en el recinte de l’Associació de Comerciants en el Parc Blanco. Aquests premis aniran variant al llarg de l’any, atés que en l’actualitat se centren més en la proximitat de la Tomatina.

El joc estarà disponible de seguida en les tendes de tots els sistemes operatius de mòbil, tant en iOS com en Adroid, i la seua descàrrega serà gratuïta.

La Tomatina de Bunyol és un dels esdeveniments internacionals més coneguts d’Espanya i 22.000 persones acudeixen cada any des de tots els racons s’aniran aconseguint punts i per extensió nombrosos regals.

Play&go experience té com a filosofia de treball la col·laboració i les sinergies a l’hora de desenvolupar projectes, de manera que cada empresa desenvolupe allò para el que està especialitzada, per això per a desenvolupar la part creativa han comptat amb l’experiència de Socarrat Studio, responsables de grans campanyes de comunicació, des de Metrovalencia, passant pel Concurs de Paella Internacional de Sueca, fins a arribar a la Tomatina de Bunyol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 20 =