caixa popular

Juanma Ramón renuncia a la presidència de Gespa

Juanma Ramón renuncia a la presidència de Gespa
26/10/2018 -

Ahir es va celebrar l’últim Consell d’Administració de GESTION Y SERVICIOS DE PATERNA SA amb Juanma Ramón com a President. En la primera junta ordinària celebrada des del trencament del pacte de govern a Paterna, el portaveu de Compromís per Paterna va presentar formalment la seua renúncia com a President del Consell, càrrec pel qual no ha rebut cap retribució ni dieta, com fa qualsevol membre del Consell d’Administració nomenat per Compromís des de 2012.

Des que Compromís va ostentar la presidència del Consell d’Administració vàrem treballar per llevar de l’empresa els dos estigmes que han perseguit a GESPA des de l’ época de gestió del Partido Popular. “Hem dotat a l’empresa dels mecanismes de contractació per a evitar els contractes a dit de determinades empreses, millorant les regles de contractació interna per a que els contractes foren licitats de manera transparent i amb criteris objectius. Durant este temps s’ha fet un gran esforç per part dels treballadors de l’empresa per traure a licitació serveis com: la renovació de la flota de vehicles, el subministrament de combustible, materials de neteja, pintura, roba de treball, materials de construcció, així com les diferents consultores i assessories que ara han passat per un procés de licitació pública, no com feien anteriorment”.

“Hem demostrat que la transparència és rentable per a l’empresa, les baixes ofertades per les empreses licitadores han permés un important estalvi en la despesa corrent. Actualment inclús les compres superiors a 2.000 euros es publiquen al Portal de Contractació, una millora substancial a la transparència que ha suposat un 15% d’estalvi per a l’empresa. Aquesta millora de l’eficiència en la despea pública de les contractacions de serveis i compres permetrà en un futur augmentar la despesa per millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’empresa”. Afegeix Juanma Ramón

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 5 =