25n
25N
25N

Juanma Ramón: “ L’Ajuntament ha de reclamar fins l’últim cèntim dels Paterners que Lorenzo va adjudicar a dit als seus amiguets”

16/08/2016 -

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que la noticia de la condemna d’Agustí és una notícia trista per al poble de Paterna, ja que confirma la idea que tots teníem ja en el cap, el Partit Popular, ha governat vuit anys el poble a favor dels seus amics, deixant els interessos dels Paternes de costat.

Des de Compromís per Paterna, ens alegrem de que la justícia actue davant de les irregularitats dels nostres governants. Ja en el seu moment, quan es va realitzar l’adjudicació del contracte, els nostres regidors a l’ajuntament, van manifestar la seua postura contrària a la manera en que s’havia fet. Un concurs fet a mida dels amiguets arquitectes d’Agustí i que ell mateixa va adjudicar.

Per a Juanma Ramón, “la responsabilitat de Lorenzo Agustí no acaba amb aquesta condemna, l’Ajuntament ha d’estudiar si aquesta adjudicació irregular, va causar algun perjuí econòmic al poble i en cas de ser així, demanar judicialment, la reposició de fins a l’últim cèntim”. “Tampoc podem oblidar, que molts dels actuals regidors del Partit Popular de Paterna, formaven part de l’equip de govern d’Agustí quan es va produir l’adjudicació il·legal, sense que cap d’ells fera res per a impedir les irregularitats de l’alcalde popular, per el que es van convertir en còmplices de les seues actuacions”.

Per al portaveu municipal de Compromís per Paterna, “ El Partit Popular ha de demanar disculpes a la ciutadania de Paterna, per aquesta actuació il·legal del seu anterior President local, i molt ens temem que malauradament, aquesta no serà l’ultima extravagància d’Agustí que acabarà amb condemna”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − catorze =